Allé Pizzeria

Allé Pizzeria är ett familjeföretag bestående av två bröder som bär på en stor kärlek till mat och i synnerhet pizza. Sedan 2006 har vi på Allé Pizzeria i Hammarby Sjöstad bakat pizzor med passion och åren av erfarenhet har byggt upp en strävan efter att ständigt bli bättre och att anpassa våra pizzor och våra ÖVRIGA RÄTTER efter allas smaker. Vår målsättning är fräsch och närproducerad mat, mat för kropp och själ. Vi vill tillgodose olika behov och försöker även ta hänsyn till allergier och överkänslighet mot diverse livsmedel som är en del av många människors vardag. För oss på Allé Pizzeria är det viktigt med god kvalité och välmående, såväl för våra kunder som för vår planet.

Våra mjölsorter

Vetemjölet har ett mycket brett användningsområde. Det ger ett fint resultat vid såväl bakning av matbröd som kaffebröd och pizza. Vi använder oss av ett aromrikt mjöl som ger extra goda pizzor och fin konsistens.

Vi bakar även deg på en glutenfri mjölmix som är ett användbart basmjöl som ersätter vanligt vetemjöl. Resultatet blir en saftigt pizzabotten med lite knaprigt inslag. Vi bakar även bröd på glutenfritt mjöl.

Välkomna till oss